TJ 1. Parin tunnin päästä lähdetään kohti Budapestia.

Tän viikon olen ollut päiväkodilla, koska kouluilla on syysloma. Päiväkodillakin lapsia on ollut vain 4-6, kun vanhemmatki on lomaillu. Eilen leikittiin Barbaran ja Ádamin kanssa poneilla, ja oli aika huvittavaa kuunnella, kun Ádam leikki äitiponilla, ja koska siivekäs äitiponi osasi luonnollisesti lentää, se kyseli pikkuponeilta, että mitä ne haluaisivat pyytää, kun hän nyt lähtee Jeesusta tapaamaan. Sitten äitiponi toi sieltä Jeesuksen luota karkkia ja leluja :D Että taas näitä Jeesuksen ja Joulupukin risteytyksiä.

Täällä pyhäinpäivää vietettiin jo maanantaina. Molemmilla hautausmailla oli jumalanpalvelus ja päivä oli vapaapäivä. Näin Istvánia ja Évaa sillon viimesen kerran, koska lähtivät tiistaiaamuna reissuun, sukuloimaan kaiketi. Tiistai-iltana raamattutunnin piti Gábor kitaroineen ja porukka toivoi sen tunnin jälkeen että ehdottaisin jonkun virren. No tietysti Mua siipeis suojaan kätke. Soitin ja kun porukka pääsi mukaan niin rupesin laulamaan suomeksi. Sitten ne jäikin vaan kuuntelemaan... :D

Keskiviikkona olin töissä puoli viiteen asti ja lähdin sitten Zitan mukaan niiden luo päivälliselle. Zitan lukiolaistytöt oli kotona. Toinen oli ihan mahdottoman hyvä piirtäjä ja se nopeasti sutaisi mulle muistoksi Karvisen ja Oskun :D Syötiin Zitan miehen onkimaa ja valmistamaa kalaa. Hyvää oli!

Eilen oli viimenen päivä päiväkodilla ja näin viimestä kertaa myös Kovácseja (joille menin töitten jälkeen) ja Veraa (joka tuli illalla käymään). Ikävä tulee.