Hahaa, eilen osasin ihan ite ostaa kirjekuoren ja vastata kelloa kysyvälle koululaiselle! (Kello oli tosin tasan kaksi, ois voinu tulla ongelmia jos se ois ollu vaikka kymmentä vaille.) Päiväkodilla yks poika aloitti rakentamaan päiväkotia puupalikoista mutta lähti kesken askartelemaan kärpässieniä. Toinen sienensä jo askarrellut poika jatkoi rakentelua ja rakensi päiväkodin ympärille koko kylän! Siitä tuli hieno. Naamarissa on siitä kuva. Kun kävin heittämässä kirjeen postiin, kävin samalla pikavisiitillä Borin luona. Siitä riitti sitten hyvää mieltä loppupäiväksi 

Tänään harjoiteltiin urakalla lauantain juhlaa varten kun parilla pojalla pyöri juhlaa varten harjoitellut laulut päässä ja muutkin yhtyivät lauluun. Ulkoilun jälkeen Eva tuli syntikan kanssa käymään, niin että voitiin harjoitella lauluja säestyksellä. Hienosti menivät! Yhdelle pojalle iski koti-ikävä kun oltiin käymässä päiväunille. Voi sitä.

Äsken käytiin järkkäilemässä kirkon pihaa juhlakuntoon, pystyttämässä sinne telttoja ja heinäpaaleista alttaria sun muuta. Otan sitten lauantaina paljonpaljon kuvia että näättä mitä me saatiin aikaan.

Tuli kirkkoon mies ja lapsi, oli ulkona vihreää.