Bori, yks bakonycsernyeläinen täti joka vuonna 1992 Suomessa vieraillessaan asui mummun luona, pyysi mua kans hetkeksi luokseen asumaan ja tän viikon oon siis ollut täällä. On ollut aivan loistava viikko! Tulin Borin luo maanantaina töitten jälkeen ja tällä viikolla on ehditty tehdä vaikka mitä. Borin takapihalta nousee kunnon mäki joka vissiin kuuluu Bakony-vuoristoon ja tiistaina kiivettiin sen päälle. Melkein hukkasin Siikkarini kun ne putos taskusta näkötornin huipulle. Tuli testattua myös maissipellossa kävelemistä ku näkötorni oli sen keskellä. Aika jännää! Siellä tosiaan pystyy ihan vahinkoa tekemättä kävelemään.

Keskiviikkona näin Etaa, Borin ystävää, joka myös asui mummulla Suomen-reissun ajan. Oli mahtavaa tavata, vaikka tosiaan edellisellä kerralla oon ollu 2-vuotias enkä siis muista siitä mitään. Illalla käytiin hautausmaalla viemässä kukkia. Unkarilaiset hautakivet on tosi jänniä tapauksia. Esimerkiksi Borin miehen hautakivessä luki myös Borin nimi ja syntymävuosi, kuolinvuotta ei sentään vielä! Tämmöisiä näin siellä monta muutakin. Ja Borin vanhempien hautakivessä luki pelkästään "Rakkaat vanhempamme". Ja syntymä- ja kuolinpäiviä ei tainnu lukea missään, pelkästään vuodet. Illalla tuli telkkarista Hal ja iso rakkaus eikä dubbaus haitannu juonessa mukana pysymistä kun oli sen nähny aikasemminki.

Eilen kävin Krisztiánin tykönä, kun se tuli siksi päivää Székesfehérvárista kotiin. Tänään päiväkodilla piirtelin muutaman pojan kanssa ihan valtavan määrän eri maiden lippuja. Pitänee maanantaiksi opetella niitä enemmän. Nyt oon Borin tyttären luona Mórissa, käytiin saunassa ja saunottiin pitkään! Näillä on tämmönen pikkunen siirrettävän näkönen sauna. Opeteltiin myös laulamaan alamaan matalasta majasta ja muutamia muita mukavia lauluja ja laululeikkejä. Vieläkään en oo tajunnu sen keskieurooppalaisen saunomistiimalasin ideaa. Onko se joku että niin kauan pitää vähintään olla vai että niin kauan saa enintään olla kerralla? Nyt katotaan videota Borin pojan laskuvarjohyppyreissusta ja kohta lähetään syömään.